četvrtak, 17. svibnja 2018.

                 
      CICVARA, ZLJEVKA ILI DEBELA PALACINKA ODLICNA
                                                 




Potrebno je: 4 Jaja, 45o ml mlijeko, meko brasno po potrebi, 1 kasika secera, malo soli, 1 kasika mascarpone sira, 2 kasike kisela vode  ili malo praska za pecivo.2oo ml kiselog vrhnja (pavlake)



Priprema: Jaja izmutite dodajte mljeko, brasno, secer, sol sve izmjesajte pa dodajte mascarpone sir tjesto mora biti gusce nego za palacinke... izmjesajte i ulijte u tepsiju  koju ste predhodno pouljili i zagrijali ili stavite papir za pecenje,odozgo rasporedite kiselo vrhnje i pecite na temperaturi 2oo stupnjeva  C od 15 do 20 minuta...vrucu posujte kristal secerim.Prijatno!
Pogledaj  video...
https://youtu.be/lZDDQBWA_Ak

Nema komentara:

Objavi komentar

LEDENA BRZA KREMASTA TORTA,  BEZ  ŠECERA I MARGARINA                                               NE PEČE SE  kremasta torta  topi...