srijeda, 2. siječnja 2019.

                                               OLGA PLOŠKE


Ovo je odličan kolač kao torta probajte napraviti i sami se uvjerite u fini ukus ovoga kolaca



Biskvit:
6 jaja
140 gr šecera (kristal)
1 vanil šecer
80 gr brasna (mekog)
1 prašak za pecivo
100 gr mljevenih oraha


Priprema: Umutite dobro mikserom žutanjke, secer i vanil šecer, posebno istucite bjekanjke pa dodajte sve ostale sastojke...pogledajte pripremu u videu...

Krema:
4 jaja
280 gr šecera (kristal)
200 gr maslaca ili margarina
2 žlice ruma


Priprema: Tucite na pari jaja i secer dok ne bude gusto pa ostavite da se ohladi,u hladnu dodajte rum,maslac ili margarin...pogledajte pripremu u videu..

Tepsija promjera 34×22
Pecite na 180 c stupnjeva oko 25 minita zavisi od pecnice
Ja sam za ovaj kolač pravila mjeru i pol i biskvita i kreme.


Pogledajte video..https://youtu.be/EBwcBFayKDE

Nema komentara:

Objavi komentar

LEDENA BRZA KREMASTA TORTA,  BEZ  ŠECERA I MARGARINA                                               NE PEČE SE  kremasta torta  topi...