nedjelja, 27. svibnja 2018.


NAJBOLJE PECENJE...PRILOG DOMACI REZANCI



Potrebno je:
Meso
Masnoca
Sol





Meso posolite stavite u tepsiju odozgo stavite masnocu i pecite na 2oo stupnjeva c dok ne porumeni sa obe strane, izvadite iz pecnice podlijte sa malo vode pokrijte folijom i pecite uz povremeno okretanje i prelivanjem sa masnocom na kojoj se pece i po potrebi dolijte malo vodom da se socnije pece i smanjite temperaturu na 160 stupnjeva c.Prilog su moji domaci rezanci koje mozete naci na mom kanalu, pogledajte video imate savjet kako  isprati  rezance (tjesteninu)Prijavite se na kanal necete  pozaliti ako napravite bilo koji moj recept to su sve isprobani recepti!
Pogledaj video............
https://youtu.be/6Aod80sby2o



Nema komentara:

Objavi komentar

LEDENA BRZA KREMASTA TORTA,  BEZ  ŠECERA I MARGARINA                                               NE PEČE SE  kremasta torta  topi...